Vores BARF'ere fortæller


Manny

Åben filen og se Manny,s historie - han havde haft kronisk tarmbetændelse i over et år...
Tilknyttet fil:    Manny (489 Kb)

Conny Fortæller Gismos historie

Så vil jeg også fortælle min historie, jeg har en lille westie som begyndte at slikke poter fra lille hvalp. Gik til dyrlæge og fik at vide det var foderallergi, og begyndte på behandling og med dyrlægens foder, men intet hjalp.
Vi gik et helt år og da behandlingen var slut og min pung næsten tom, vidste de ikke rigtig hvad de skulle gøre, da havde jeg hørt om Barf, og spurgte dyrlægen om det var noget, men det mente de ikke. Så jeg sluttede hos dyrlægen, med en hund der stadigvæk slikkede poter døgnet rundt.  Inde på Barf klinikken blev han undersøgt i alle ender og kanter, og blev sat på råt kød. Jeg fik en kostplan med hjem, og kort tid efter slikkede han kun lidt poter. Han har nu været på Barf et par år og var 98 procent rask, så lukker klinikken og hvad så..det skal lige siges at han var gået over til easybarf, som er tørret kød, men problemet var at han tabte sig. Det var for fedtfattigt, så jeg var ved at gå i panik hvor skulle jeg så købe hans mad når de havde lukket i Glostrup? Så snakkede jeg med Anett Weber,  Barf dyrlægen og hun sagde Rigtig Hundemad, så jeg fandt Lisbeth, og fik hjælp til en ny foder plan og nu har Gismo fået sin vægt igen og slikker ikke poter. Tak Lisbeth.

Gismo inden BARF

Gismo efter 3 år på BARF

Buffy og Martins Historie

Her er min Histoie om Buffy! Det begyndte for ca. små 2 år siden i 2010, at hun begyndte at få meget skel og tabe hår. Hun tabte først alt hendes inderuld og der var der kun de stive ''hestehår'' tilbage. Dem tabte hun så også på ryggen og nakken. Så vi gik til vores dyrlæge. Hun blev testet for allergi, skab, ja ALT. De sendte endda prøver til udlandet fordi de ikke kunne finde ud af hun fejlede... Og vi prøvede rigtig mange slags af deres tørkost. Ingen ting virkede. Men efter ca. et år frem og tilbage til forskellige dyrlæger og en regning på over 20.000 kr sammenlagt, ja så opgav vi, og var sikre på at vi måtte aflive Buffy…..
MEN MEN Så sagde min lillebror en dag til mig at vi skulle prøve BARF, og det gjorde vi så. Vi kørte til '''Aalborg Barf Butik''. Og 3 måneder efter Buffy var startet på barf, var hun stort set rask. I dag har hun fået alt sin uld tilbage og har taget ca. 2 kg på. Hun mangler stadig lidt hår nogen steder på ryggen, men hun har også kun fået det i 3 måneder :-)
Buffy inden han begyndte på Barf. Når de gik tur med ham fik de misbilligende blikke, for den hund måtte de da sulte, og mishandle...
Buffy efter 3 måneder på BARF - nu kan de gå tur igen med glade smil

En Hilsen fra Valde og Tina Iben :)

Da vi fik Valde for snart 4 år siden, var en han en lille mat hvalp med et dejligt sind. Trods alle vaccinationer, havde han kennelhoste og var lidt svag fysisk. Han spiste men slet ikke med glæde, mere for at gøre os glade. Så fik jeg en genial ide!! Jeg søgte på rigtig hundemad i håbet om, at en eller anden havde skrevet noget om hvad det kunne være. Så kom Rigtig Hundemad op, og dagen efter spiste Valde kalun med en glæde og iver, som tydeligt viste at dette var rigtig hundemad. Idag er han en slank, sund, glad og kvik hund. Han lugter aldrig af død hund og man kan stikke næsen ind i hans mund så dejlig lugter han. Hver morgen går vi ned til fryseren og henter aftensmaden og man kan se han glæder sig til 800 gram rigtig hunde mad til aftensmad. Ved ikke om det er meget dyre end tørkost, men ved at vi ikke har brugt penge på allergimad, tandrensninger og andre kost relaterede sygdomme. Uhmmm det lyder som om jeg er ansat til, at skrive dette, men når jeg kigger på Valde ville jeg ønske at der var flere der ville se lyset og give deres hunde rigtig hundemad .

Historien om Karin og Benny Bomstærk :)

Karin har været så sød at skrive hendes historie med Benny, Tak Karin

Hej.
Vil bare sige tak, fordi du fik mig til at prøve BARF :)
Da vi fik Benny var han radmager, synes jeg.
Ikke fordi han ikke havde haft det godt hvor han kom fra, men fordi han var meget kræsen og deres hunhund var i løbetid.
De sagde godt nok at han spiste alt, da vi købte ham.
Det skulle så vise sig at være en sandhed med modifikationer.
Første dag spiste han vores fine tørfoder, da han jo så stadig var hvalp købte vi selvfølgelig noget hvalpefoder hos dyrlægen.
Og så startede balladen, ikke om kræet ville æde det.
Nå, men den spiser vel når den bliver sulten, men nej.
Vi kæmpede for at få den til at æde.
Så var der et kvikt hoved der foreslog BARF…
Ja, ja tænkte jeg, det er smadder besværligt, ikke at jeg havde prøvet det, men det var min indstilling.
Men da dyret var temmelig stædig overgav jeg mig, prøvede først at blande kallun i tørfoderet, det gik også et par dage
Så sluttede festen igen, og jeg måtte give fortabt….
Vi gik over til BARF på fuldtid.
Og det har jeg ikke fortrudt :)
Da vi hentede ham, snakkede vi første aften om at ham kløede sig en del – det er holdt helt op
Hans pels er flot, hans mave virker og bedst af alt – han spiser…
Faktisk alt hvad jeg giver ham, han er sulten æder sine kødben, har en frygtelig energi
Og virker rigtig glad – jeg er omvendt. Aldrig mere tørfoder.
Når jeg nu tænker på hvor nemt det er, er jeg ked af jeg ikke ”hoppede på vognen” da vores gamle Schæfer begyndte at
Klø sig hele tiden, men jeg skulle ikke det der nymodens pjat….
Ville ikke høre efter, så jeg gav hende Predisolon, det var nemlig det eneste der
Kunne på hende til at holde op med at klø sig.
Ikke at jeg nogen sinde får i vide om det ville have hjulpet, men jeg kunne da i det
Mindste have prøvet. Det er nemt at være bagklog, men nogen gange kan det faktisk betale sig at prøve noget andet.

Benny og jeg siger tak .
PS: jeg gik hjem og kiggede på mit tørfoder og det er den dyreste kilopris på majs og ris jeg endnu har betalt  

Hilsen Karin

Mille var dømt til aflivning

Mille er min Cavalier på 4 år. I 2010 var hun rigtig syg. Hun har hjertefejl, mislyd 3 og prolaps 3. Derudover begyndte hun at få nogle mærkelige anfald, hvor hun stivnede og blev fjern, og hun tvangsslikkede på gulvet.
Hun kom i behandling med epilepsimedicin, men havde stadig ca. 4 anfald om ugen. Hun blev også testet for allergi, desværre med positivt resultat..
d. 17 januar 2011skrev jeg på min hjemmeside:
Min elskede ruby tæve Mille har været hårdt ramt af sygdom , først fandt dyrlægen en mislyd på hendes
hjerte, dog beroligede han mig med hun nok aldrig blev hjertesyg og Mille kunne leve et godt liv i mange år.
Men så blev Mille mere og mere underlig, hun gik og slikkede på alt og var fjern i blikket, så måtte vi en tur til dyrlæge igen,
hvor dyrlægen fandt ud af at Mille har epilepsi og allergi, Mille kan ikke tåle græs, lopper, og hus støv mider, så jeg fik piller med hjem til Mille, jeg tror dog ikke hun kan tåle pillerne, så lige nu holder vi pause på 14 dage og så får jeg en ny pille til Mille, jeg håber af hele mit hunde hjerte Mille bliver
frisk og glad igen, og lever mange år på en pille om dagen.

Mille fungerede ikke på pillerne, hun blev fjern, levede ligesom i en osteklokke, og var aldrig rigtig glad. At hilse på de mennesker der kom i mit hjem havde hun ikke engang overskud til….
Den 24. januar 2011 startede vi op på BARF, efter en grundig vejledning af Lisbeth. Den 14 Marts 2011 tog vi pillerne fra Mille. Allerede efter 3 uger på BARF, havde Mille det meget bedre, og i dag?  - Ja, Mille har fået glimtet tilbage i øjnene, halen logrer hele tiden, og hun har igen fået overskud til at gø af de frække mennesker, der går på stien udenfor haven 
Mine 3 andre Cavalier, har også fået meget flottere pels, og hvor de før dårligt gad spise deres mad, så er der nu 4 glade og forventningsfulde hunde der hver dag ser frem til fodringstid. Og mig? Jeg glæder mig hver dag over mine dejlige sunde og glade hunde
Med glade hundehilsener
Lotte Vittrup
www.kennelcavalot.dk

På billedet - Mille løber nu forrest på gåturene :)

Hvalp på Barf???

Her et link til en hvalpebarfers historie...

www.greve.rigtighundemad.dk

Lulu, Jeannes franske Bulldog

Lulu startede på BARF, da hun havde allergi - billederne siger resten


1.dag vi startede med BARF.
hun er for tynd og ja billedet fortæller det hele

pelsen skinner pågrund af olie som vi brugte fordi hendes hud var for tør
Ja der er ikke meget hund at se på
2. måned hun har taget 1.5 kg på og man kan se den nye pels ved øre og mave
3. måned lig mærke til hvordan pelsen ser sund ud og hvor sort hun er blevet
Lulu får en lille snack:-) lige et rådyr ribben
Så er der gået 6 måneder. med lidt tilbagegang efter hun har været på rov, ser hun stadig fin ud.

Sheltie henvist fra dyrlægen

En af vores kunder blev henvist af sin dyrlæge, da den havde betændelse i ørerne, og kløede sig meget. De har nu BARF,et i ca. 2 måneder, og fortæller at det går rigtig godt. Desværre fik jeg ikke dyrlægens navn i farten.
Han køber vores løsfrosne poser i 2 kg og deler dem op i 200g. I dag købte han 6 kg og en olie. Min hovedregning siger at han for de penge har mad til 30 dage. Hvem siger at BARF er dyrt?  
Information
Hvorfor BARF?
En lille film om RigtigHundemad

RigtigHundemad from RigtigHundemad on Vimeo.

Læs mere
Find din forhandler
Klik her for at finde din nærmeste forhandler
Læs mere
RigtigHundemad!
Læs mere
RigtigHundemad Slagelse  |  Elmedalsvej 1 , 4200 Slagelse  |  31668441  |  lisbeth.pedersen@rigtighundemad.dk