Tørfoder


Tørfoder - vådfoder - guffer ! Og alt det andet!

Fællesnævneren for alle vores produkter, er - at der skal være RIGTIG mad i posen! Uanset om du vælger barf, tørkost, eller guffer til dine pelsbørn. Vores sortiment dækker bredt, så uanset om du har en allergihund, arbejdshund, lille eller stor, tyk eller tynd, syg eller rask. Kom ind få en snak om hundemad, så finder vi det der passer til netop DIN hund  :)

Vi har også barf, tørfoder, vådfoder og guffer til din kat !

Petcurean Fuldfoder. NOW! FRESH&GO

Hvis du har læst afsnittet om RigtigHundemad BARF, så er du nok ikke i tvivl om, at vi foretrækker at vores hunde fordres med rå, uforarbejdet mad.

Men vi erkender, at ikke alle hundeejere har muligheden for eller ønsket om at fodre med råt. Det er jo trods alt lidt anderledes end bare at hælde noget tørkost i madskålen.
Ikke nødvendigvis mere besværligt; blot anderledes.

I den erkendelse har vi fundet, hvad vi synes er verdens bedste tørkost! Den kommer fra Canada og indeholder NOW! Fresh Grainfree
Indeholder udelukkende ingredienser godkendt til humanernæring; rigtige kødstykker fra kalkun, vildlaks, and og kylling, samt frugt og grønt lokalt fra Canada. Og samtlige ingredienser har en ernæringsmæssig værdi for hunden.
Der er varianter til hunde i alle aldre, hunde med allergi, tykke og tynde hunde.

RigtigHundemad tørkost er IKKE konserveret med BHA eller BHT
RigtigHundemad tørkost indeholder IKKE renderet kød og fedt (afsmeltet ved høj varme og stabiliseret tilbage i fast form) og INGEN  animalske biprodukter.
RigtigHundemad tørkost indeholder IKKE hvede, majs, gluten, soja eller kunstige farvestoffer.

Og - aller vigtigst for os - NOW! Fresh Grainfree er udviklet af mennesker, som har den samme holdning til hundens ernæring som vi.

Flere uvildige testpaneler (uden indvirkning fra reklamekroner eller andre kommercielle interesser, bl.a. The Whole Dog Journal) har år efter år haft NOW! Fresh Grainfree  med i top ti over de bedste produkter på markedet.
Flere danske dyrlæger er også blevet fan af Petcureans produkter, da ellers opgivede hunde fungerer i bedste velgående på NOW! Fresh!

Så skal din hund spise tørkost, så lad det være en rigtig tørkost!

Hvorfor NOW

Tilknyttet fil:    Hvorfor NOW og GO (204 Kb)

Fodringsvejledning NOW

Tilknyttet fil:    Fodringsvejledning NOW (560 Kb)

Indholdsfortegnelse Hund

Indholdsfortegnelse Kat

Tilknyttet fil:    Indholdsfortegnelse kat (384 Kb)

NATUREA Kornfrit fuldfoder

For alle dem, som helst vil fodre med kvalitetstørfoder, kan vi nu præsentere Naturea!
Naturea er et portugisisk firma med produktion i England udelukkende af lokale råvarer. Naturea har samme indstilling til mad, miljø og dyrevelfærd som os, så vi er rigtig glade for nu at kunne præsentere vores nye venner.

Naturea fuldfoder findes i to voksen-varianter; REGIONAL (kylling/sød kartoffel) og ATLANTICA (fisk/sød kartoffel) - og så selvfølgelig en masse gode sager. Til hvalpe og seniorer findes Naturea i kyllingeversionen REGIONAL.
www.natureapetfoods.com

Alle varianter indeholder glukosamin, MSM og chondrontin.
Proteinindhold ligger ml 28 og 32%, dvs ikke så langt fra naturens egen optimale sammensætning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er tilhængere af så lavt proteinindhold, som muligt - og at proteinet fortrinsvist kommer fra ferskt kød og mindre kødmel. Når man producerer kornfrit fuldfoder kræver det en kulhydratkilde til at bære kugleformen og holde proteinindholdet på et for nyrerne acceptabelt niveau. Ferskt kød indeholder ca 15 til 24% protein og ca 70% kødsaft. Fjerner man kødsaften, lander proteinindholdet på en helt anden planet, så derfor er det hensigtsmæssigt at balancere foderet med en sukkerfri kulhydratkilde som f.eks. kartoffel (hvede, majs og ris er alle kilde til sukker). Sød kartoffel indeholder mindre stivelse og mere protein end den almindelige hvide kartoffel, og så er den lettere at fordøje = mindre at samle op i den anden ende.

Se det var en lang smøre - tak fordi du gad at læse med!
Tilknyttet fil:    Naturea Produktark (2580 Kb)

Naturea Naturals

Sidste nye skud på stammen fra Naturea er Naturea Naturals!
Et sundt og nærende tørfoder i 3 varianter, med højt indhold af frisk kylling, lam eller laks
Vi tjekker jo altid vores leverandører grundigt, og med Naturea har vi været rigtig heldige! Ikke alene benytter de sig af de bedste råvarer - alle sammen godkendt til humanernæring - de er også store fortalere for dyrevelfærd!
Så er du ikke allerede blevet overbevist om at fodre med råt, så er her et rigtig godt bud på et rigtigt tørfoder! Og til den HELT RIGTIGE pris!

Naturea Naturals er biologisk hensigstmæssigt sammensat.
Naturea Naturals har et højt indhold af frisk kød, som kopierer det, som hunde og katte ville æde i den vilde natur, og fuldendt måltidet med frugt, grøntsager, urter, tang og bær, og et lavt indhold af kulhydrater.

Uden hvede, majs, soja eller gluten

Læs mere på her på vedhæftede fil!

Vådfoder

Vores vådfoder er også og selvfølgelig lavet af kød og brusk, tilsat vitaminer og nogle varianter grøntsager. INTET ANDET

K9 Natural frysetørret hundefoder

K9 Natural hundefoder er et revolutionerende produkt: 100% New Zealandsk, rå, frysetørret kød, som kombinerer den naturlige godhed af friske hele fødevarer med en absolut forpligtelse til det sande ernæringsmæssige behov hos kødædere.

100% naturlig og råt: K9 Natural hundefoder er kornfrit, antibiotikafrit, hormonfrit kød fra fritgående dyr, og indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet og absolut ingen tilsætningsstoffer, ingen kunstige konserveringsmidler, ingen hvede, ingen hvedegluten, ingen ris, ingen risgluten, ingen fyldemidler fra korn eller majs.

Baseret på den faktiske diæt for den moderne hunds nærmeste slægtning, den Grå Ulv, er K9 Natural hundefoder lavet med 85% friskt kød, knogler og blod, plus 15% frisk frugt og grøntsager, hele æg og hvidløg, så du kan være sikker på at din hund får alt, hvad naturen har tiltænkt den.

K9 Naturlig hundefoder indeholder ingen kunstige farvestoffer, aromaer eller konserveringsmidler. Der er absolut ingen kogte ingredienser, fordi opvarmning reducerer den ernæringsmæssige værdi af fødevarer.


K9 Natural hundefoder findes i to varianter med hhv lam og okse.
500 g svarer til 4 kg friskt kød og giver 10 måltider til en 20 kg hund
kr. 299,- (ved 20 kg hund pris pr måltid kr. 30)

4 kg svarer til 16 kg friskt kød og giver 80 måltider til en 20 kg hund
kr. 1.699,- (ved 20 kg hund pris pr måltid kr. 22)

K9 godbidder kr. 69,00


Guffer

RigtigHundemad har også eget guf-sortiment
Mange lækre varianter. Gode sunde guffer, et godt alternativ til såkaldte "tandbørster" fremstillet at et eller andet ubestemmeligt...

Målrettede tilskud

Vi har et bredt udvalg af naturlige tilskud der kan understøtte netop din hunds behov. Ikke alle produkter er vist her, men kom ud og få en grundig vejledning. Alle produkter er rimelige i pris, udviklet i samarbejde med dyrlæger og brugt i flere år i mange lande, bla. Tyskland, Frankrig og Holland med gode resultater.

Loppe og flåtmidler

Med de gængse loppemidler forgifter du ikke kun lopperne, men også hunden. Vi har et bredt udvalg til bekæmpelse af flåter og lopper. Alle produkterne er ugiftige for din hund, hest og kat. Se hele sortimentet og specifikationer under "målrettede tilskud"

legetøj mm

Den store lyse butik i Slagelse er fyldt op med legetøj, seler, hundesenge, bøger, og meget andet. Lisbeth er altid på udkig efter nye spændende varer. Og det vi ikke har, kan vi sikkert skaffe hjem til dig :)
Information
Hvorfor BARF?
En lille film om RigtigHundemad

RigtigHundemad from RigtigHundemad on Vimeo.

Læs mere
Find din forhandler
Klik her for at finde din nærmeste forhandler
Læs mere
RigtigHundemad!
Læs mere
RigtigHundemad Slagelse  |  Elmedalsvej 1 , 4200 Slagelse  |  31668441  |  lisbeth.pedersen@rigtighundemad.dk