Hvem er vi?


Hvem er vi?

Lisbeth står for det meste i butikken, men i kan også møde Bo i butikken :)
Billedet er fra Sjællandske d.1.10.1015


Vi har haft hunde i mange år, og avlet i siden 2006. Gennem tiderne har vi  prøvet alverdens tørfodermærker, men først da vi begyndte at BARF,e, begyndte vores hunde at STORtrives! Vi havde ingen decideret syge hunde, men da vi gav vores hunde KØD, oplevede vi en markant forskel.

For os har det været en proces at blive BARF,ere, og vi håber at få lov at dele vores erfaringer så flere hunde får et sundere hundeliv. Vi har selv været skeptiske, og sågar gået væk fra det igen.
Vi har selv begået alle bommerterne, og selv stået med spørgsmålene.

Vi er blevet fyldt med så meget salgsgas fra alle fabrikanterne i mange år,  så vi kan godt forstå at det kan være svært at ændre på det man altid har gjort..

Vi betragter os selv som idealister og pionerer i denne foderjungle - og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe og vejlede  - og vi vil ALTID virke for at hjælpe hundene - fremfor salg.

Vi deltager løbende i kurser, seminarer og foredrag, og søger aktivt ny viden. Samtidig er vi en del af et netværk af Rigtig hundemadforhandlere, hvis mangeårige erfaring vi kan trække på. Vi har også en dygtig dyrlæge tilknyttet, som selv er barfer.


Vi vil meget gerne hjælpe din hund over på kød, men du er også velkommen til at prøve vores tørfoder. Eller måske bare prøve med nogle spændende sunde guffer?
Alle vores produkter er helt naturlige, uden farvestoffer, konserveringsmidler og andre uderfinerbare ting...

Vi har begge deltaget i råfodringskursus med Mogens Eliassen.
Vi har et nært samarbejde med dyrlæge Anett weber, og har lært meget af hende, og deltaget på hendes foredrag. Lisbeth tager DDH,s Hundeholderuddannelse i foråret 2012, og et massagekursus til husbehov er planen i 2012 også.
Derudover har Lisbeth samlet viden gennem arbejdet hos Dyreværnet i Rødovre, og arbejder hos Lene Friis, stifteren af Rigtig hundemad i Greve.
Inspiration og viden samler vi altid på, Lisbeth,s inspirationskilder er derudover bla. Betina fra www.dogwise.dk - Irene Jarnved, - Tove Due, holistisk dyrlæge og osteopat, - og så kan jeg anbefale www.whole-dog-journal.com. I det hele taget kommer meget af vores viden fra udlandet...Vi glæder os til at se dig og din hund i butikken :)
MVH Lisbeth og Bo

Dyrevelfærd og..

Når du køber din mad hos RigtigHundemad, støtter du automatisk dyrevelfærd!
Det er vores ypperste ønske, at ikke alene skal vores bedste venner have det bedste, men også de dyr, som vi putter i vores hunde, skal have haft de bedst tilgængelige levevilkår. Vi forsøger i bedste udstrækning kun at have fritgående dyr i vores frysere:
Køer og lam fra Søndermarsken (Marsklandskvæg)
Lammeben fra Norge
Danske heste (dermed ingen lange transporter)
Hjort fra Bayern; nedlagt af jægere i skoven
Rensdyr fra Nordsverige
Kalkun fra Harboe
Frisk laks fra den lokale fiskerhandler i Ellingstedt.

Vi er ikke stolte af vores konventionelle fjerkræ, men det er vores bedste alternativ til udenlandske supermarkeds-tilbuds-kyllinger. Med danske kyllinger slipper vi for penicillin, salmonella, campylobacter OG "naturelmarinering". Du kan dog heldigvis vælge vore øko-høne, som kommer fra Sødamgaard i Sønderjylland.

Vi støtter hvor vi kan; datooverskredne, men stadig super nærende varer sendes til gadehundene, lokale projekter med hjemløse med hund, som er dobbelt hjemløse i den kolde tid, da herbergene ikke tillader hunde og hvad der ellers måtte dukke op af emner, som kunne trænge til en håndsrækning.

En fast ting er dog vores engagement i WWF og Dyrenes Beskyttelse, så køber du RigtigHundemad, så støtter du med!
Information
Hvorfor BARF?
En lille film om RigtigHundemad

RigtigHundemad from RigtigHundemad on Vimeo.

Læs mere
Find din forhandler
Klik her for at finde din nærmeste forhandler
Læs mere
RigtigHundemad!
Læs mere
RigtigHundemad Slagelse  |  Elmedalsvej 1 , 4200 Slagelse  |  31668441  |  lisbeth.pedersen@rigtighundemad.dk