Dyrlægen


Vi anbefaler...

Som nærmeste dyrlæge bruger vi Gimlinge dyreklinik - de har set de gode resultater med BARF, og her bliver du ikke mødt med misbilligende blikke eller løftede pegefingre.
Har du brug for en rigtig BARF ekspert, der har mange års erfaring med alskens sygdomme og har en speciel interesse i hunde og ernæring kan vi varmt anbefale Anett Weber. Pt. er hendes nærmeste klinik i Herlev og hun træffes på tlf. 20708354.
Anett udfører også antistoftest med attest, så du i langt de fleste tilfælde kan slippe for de ikke ugiftige vacciner..

Har du flere hunde, eller kan samle nogle venner kan vi sikkert arrangere at hun kommer her i butikken for konsultationer, og er der interesse, vil jeg prøve at få hende herned fast ... giv mig et praj i god tid, hvis du er interesseret.

dyrlægen anbefaler

Vi hører ofte at folk mener de fodrer med det bedste, da deres dyrlæge har anbefalet dem et foder. Vi har selv været af den samme overbevisning, inden vi lærte mere :)

Men dyrlægerne skal også være mere end meget vakse, for at tilegne sig uvildig viden om hundefoder. Se bare disse artikler...
men husk at din dyrlæge er dygtig og er til for at hjælpe dig og din bedste ven, og heldigvis er der flere og flere der ser hvad det rigtige foder gør for hundene.

Tilknyttet fil:    dyrlæge 1 (504 Kb)
Tilknyttet fil:    dyrlæge2 (732 Kb)
Tilknyttet fil:    dyrlæge3 (417 Kb)

Og en artikel i BT

Information
Hvorfor BARF?
En lille film om RigtigHundemad

RigtigHundemad from RigtigHundemad on Vimeo.

Læs mere
Find din forhandler
Klik her for at finde din nærmeste forhandler
Læs mere
RigtigHundemad!
Læs mere
RigtigHundemad Slagelse  |  Elmedalsvej 1 , 4200 Slagelse  |  31668441  |  lisbeth.pedersen@rigtighundemad.dk