RigtigHundemad!


RigtigHundemad har kigget lidt på historikken:

I millioner af år (og frem til introduktionen af tørfoderet) har hundens primære foder bestået af rå, uforarbejdet føde, primært råt kød.
I de første rigtig mange år fandt hunden selv byttet i naturen; i senere tid blev hundene knyttet til os mennesker, og endnu senere kunne hundeejerne finde de rå varer - det rå kød - i supermarkedets køledisk. Og det er faktisk ikke ret lang tid siden!

Og med historikken in mente, er der for os et faktum, at hunden er skabt til at spise rå, utilberedt mad, ellers ville den ikke have overlevet evolutionen og ikke udviklet sig til den hund, vi kender i dag.
Hjørnestenen i RigtigHundemad er derfor vores BARF-produkter: Råt kød!
Altså mad, der er udviklet til og passer til hundens genetik og fysiologi, og ikke nødvendigvis udviklet til hundeejerens bekvemmelighed.

- og bare rolig, din hund bliver ikke et blodtørstigt rovdyr af at få råt kød, den bliver bare sund og glad!

RigtigHundemad har en lang række lækre kødprodukter, så der er nok at vælge imellem for at give din hund en naturlig, sund, nærende og varieret kost.

Vi har ved udvælgelsen af vores kød lagt stor vægt på kvaliteten,  for det er  af stor vigtighed for os, at der er dyrevelfærd hele vejen til madskålen. Vi benytter således kun kød godkendt til human ernæring og vi bestræber os på at dyrene har haft et værdigt liv. Det meste kommer fra Danmark, mens rensdyr er fra Nordsverige og hjort er fra de store skove i Bayern i Sydtyskland.

Vores produktionsenhed drives udelukkende af solenergi, hvilket i sig selv er en bedrift med tanke på, at arbejdstemperaturen er temmelig meget under frysepunktet.
Vi er i det hele taget meget stolte af vores BARF-produkter; vi gør vores bedste for at gøre det helt rigtige!

Vi glæder os til at se dig og din hund hos en af vores dygtige forhandlere, hvor råd og vejledning er helt gratis.

- Din hund vil elske dig for det!

Så nemt kan det gøres:

Produkterne er pakket i let hånd-
terbare vacuumpakker, som gør det nemt for dig at opbevare - eller i 2 kg's poser med løsfrossent indhold, som gør det nemt at dosere.
Information
Hvorfor BARF?
En lille film om RigtigHundemad

RigtigHundemad from RigtigHundemad on Vimeo.

Læs mere
Find din forhandler
Klik her for at finde din nærmeste forhandler
Læs mere
RigtigHundemad!
Læs mere
RigtigHundemad Slagelse  |  Elmedalsvej 1 , 4200 Slagelse  |  31668441  |  lisbeth.pedersen@rigtighundemad.dk